leven met ons

Séjour chez Nos Amis Fidèles, pension pour chiens et chats à Lasnes espace naturel et gestion professionnelle - www.amis-fideles.be

De honden worden in individuele parcour uitgelaten in de dag, meerdere keren per dag genieten ze van een ontspanningsparcours. De meest dynamische onder hen blijven er langer en anderen (de ouderen en meer gehoorzame) volgen een wandelingsparcour (zonder supplement).

 

.

Op het einde van de dag worden de honden terug binnengebracht in individuele boxen. Behalve voor de honden van dezelfde eigenaar die bij elkaar blijven.


Séjour chez Nos Amis Fidèles, pension pour chiens et chats à Lasnes espace naturel et gestion professionnelle - www.amis-fideles.be

Wij mengen nooit de honden van verschillende eigenaars zonder hun instemming en nooit twee mannetjes of twee teefjes samen.

 

We bouwden "Winter" Kennels geschikt als klein als oudere honden.

 


voeding

Voeding Is inbegrepen en wij werken met de grote merken zoals Royal Canin, Hill’s, Eukanuba , Proplan … en alle andere die in de gespecialiseerde winkels terug te vinden zijn.

 

 

Enkel dierenartsvoeding moet u meebrengen


manden

Voor de honden mag u een mand of een kussen, of ook een deken meebrengen

 

 

Voor de katten moet u niet enkel hun transportkooi maar ook een mand, deken of een kussen meebrengen (speeltjes, krabbers, kattenbomen zijn uiteraard toegelaten).


verwarming

 In de koude periodes zijn onze installaties verwarmd en in de zomer staat de airco aan in onze gebouwen.

 

Buiten zijn onze parcours beschermd tegen slecht weer en de zon door de weelderige plantengroei .